Home       Architectuur       Natuur       Kids       Kunst       Gallery       Info                        

Over deze site       Content en Copyrights       Disclaimer       Laatste update       Links                   
INFO
Over deze site

Deze website wil laten zien hoe mooi Almere is. Beschouw het als een ode aan deze jonge stad, die zich dagelijks blijft ontwikkelen en steeds mooier wordt. Almere is groen, waterrijk en veelzijdig. De meesten van de ruim 200.000 inwoners wonen hier met veel plezier. Voor Almeerders zullen de foto's op deze site daarom, als het goed is, voor een feest van herkenning zorgen. En voor degenen die Almere nog niet kennen, nodigt deze website hopelijk uit om deze bijzondere stad een keer met eigen ogen te komen bekijken.


Content en Copyrights

Alle foto's op deze website zijn gemaakt door Angela van Loenen. Foto's maken een essentieel onderdeel uit van GoAlmere.com, maar mogen uiteraard niet zonder haar toestemming vermenigvuldigd en/of voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Wil je content van deze website gebruiken, stuur dan even een e-mail naar GoAlmere.com
Disclaimer

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. We doen ons best om de informatie op deze website accuraat en actueel te houden. Mocht je desondanks een fout of wijziging opmerken, dan vernemen we dat graag per mail: stuur een e-mail naar GoAlmere.com.

Wij adviseren om voor een bezoek altijd bijvoorbeeld openingstijden te controleren aan de hand van de desbetreffende website. Ook bij het VVV-kantoor in Almere (gevestigd aan de Diagonaal 199 in het Nieuwe Stadshart, Almere Centrum) kun je meer praktische informatie krijgen, zoals folders en plattegronden.


Laatste update

30-09-2020


LINKS

Natuurlijk bestaan er meer websites over Almere dan alleen GoAlmere.com. Hier volgt een overzicht: